"Pro-actief advies waar je verder mee komt"

We beginnen onze samenwerking uiteraard met het luisteren naar de organisatieplannen en ideeën, waarna we gaan bekijken hoe we dit gezamenlijk om kunnen zetten in een gedegen enterprise platform en zo succes kunnen bereiken voor jullie organisatie.

Succes vol zijn en blijven in E-commerce

Wil je met je onderneming succesvol worden in e-commerce en ook succesvol blijven? Dan is het belangrijk om te starten met een gedegen plan. Wat wil je bereiken met je webshop en zijn deze doelen haalbaar? Het opstarten of optimaliseren van je e-commerce platform houdt meer in dan alleen het opzetten van de technologie van een Magento Enterprise webshop. Welke veranderingen kun je verwachten in jouw organisatie en hoe kun je ervoor zorgen dat de organisatie kan blijven inspelen op de continu veranderende markt?

Bedrijfsstrategie doelgericht omzetten naar E-commerce plannen

Haalbaar en Schaalbaar

Wat is de haalbaarheid van jullie doelen en hoe groot is de concurrentie? De start of vernieuwing van een webshop heeft veel meer om handen dan alleen de technologie. Wat verandert er voor de organisatie en hoe kun je inspelen op de veranderingen in de markt? Customer Success Management bij Guapa omvat klantvriendelijk en pro-actief advies waarmee jij jullie online activiteiten naar een hoger niveau tilt. Met onze ruime ervaring en deskundigheid kunnen wij je adviseren over strategie, technologie en marketing om zo gezamenlijk jullie doelen te realiseren.

Het begint allemaal met een plan

De meest succesvolle trajecten beginnen met het bepalen en formuleren van doelen. Wij helpen jullie graag met het uitwerken van deze doelen, het testen van hun haalbaarheid en het helder formuleren van het strategische plan.

"Denk vanuit de gebruiker"

Het gaat uiteindelijk om de bezoekers van je webshop. In alles wat wij doen stellen wij deze bezoekers centraal. Waar bevinden ze zich online en hoe kunnen we het beste inspelen op hun behoeftes? Wat is de life time value, hoe verloopt de customer journey on- en offline en hoe kun je beide optimaal benutten voor een ultiem resultaat? Wij helpen je deze vragen beantwoorden.

Badge_Magento

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Wanneer gaan wij jullie KPI's vaststellen?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts