Hi!

Mijn naam is Iris en ik ben de nieuwste consultant van Guapa! Ik ben 27 jaar oud en woon alweer ruim 10 jaar in (de momenteel Culturele Hoofdstad van Europa) Leeuwarden.

Graag stel ik mij aan jullie voor!

Het is inmiddels alweer ruim 6 jaar geleden dat ik voor het eerst bij een webshop aan de slag ging. Vanuit daar ben ik gestart met een online marketing cursus. Die webshop werd mij al snel te klein door alle mogelijkheden die ik zag en ik maakte de overstap naar Fotocadeau: een bedrijf met +/- 21 webshops in de (zeer concurrerende) fotoprintbranche.

De shops draaiden destijds nog op (5?) verschillende CMS-systemen en we hebben al snel de overstap gemaakt naar een Magento multistore omgeving. Alles m.b.t. de migratie en configuratie heb ik tot in de puntjes uitgezocht, ik wilde namelijk niet dat het de behaalde nr. 1 posities in Google in gevaar zou brengen!

Bij Fotocadeau.nl (misschien ken je ze wel van o.a. CanvasCompany.nl, FotoOpHout.nl of Wereldkaarten.nl) heb ik in 4,5 jaar tijd enorm veel ervaring opgedaan met SEO, Facebookadvertising, SEA, Affiliate- en feedmarketing en een mooi track record opgebouwd.

Door deze diverse werkzaamheden heb ik gemerkt dat techniek de grote basis is voor de inrichting en het succes van je online campagnes. Ik kan mij door deze ervaring uitstekend inleven in de situaties van de partners van Guapa en passend advies geven.

Ik kende Guapa als grote speler op e-commerce gebied en het contact met Mathijs was snel gelegd.

Tijdens de sollicitatieprocedure werd mij meer verteld over de scrum-werkwijze, de behaalde successen en het unieke time to learn programma. Ik werd al snel reuze enthousiast en kijk er enorm naar uit, om als onderdeel van Guapa webshops naar een nóg hoger niveau te tillen.

Als ik niet achter mijn laptop te vinden ben, vind je mij in het zonnetje met een glaasje wijn of ’s avonds bij een kampvuurtje. Lekker eten is iets wat ik ook graag doe en voor sushi mag je mij zeker wakker maken. Om alles in balans te houden ga ik ook regelmatig sporten. Zo heb ik thuis een roeiapparaat én een crosstrainer, ga ik regelmatig hardlopen en schuif ik wekelijks aan bij een yoga-klasje.

Ik ben ook erg benieuwd naar jullie!

We spreken elkaar vast snel!

Groet,
Iris van der Linden