Het is alweer het derde jaar op rij dat Emerce samen met Sanoma de eHome & Deco organiseren, het belangrijkste event over online strategie voor de Nederlandse woonbranche. Op deze dag staan digitale media en e-commerce centraal. Professionals van retailers, brands en groothandels komen samen om naar interessante sessies te luisteren en nieuwe kennis op te doen. De digitale wereld ontwikkeld zich natuurlijk snel, daarom is het goed om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Dan zijn er nog de keuzes, welke keuzes maakt u? Hoe doen andere retailers het? En wat zijn de do’s en don’ts?

Op donderdag 5 november geven sprekers van o.a. Flinders, Ikea, Westwing en vt wonen/sanoma een kijkje in de keuken. Ook partijen als PostNL, UC logistics & fulfilment en Retourplaza presenteren nieuwe ontwikkelingen om het u makkelijker te maken.

Het makkelijker maken is nou precies waar wij in geloven, daarom zijn wij partner van dit event! Hoe kunnen wij bij Guapa uw e-commerce makkelijker maken? We nemen u graag mee door de fases in onze werkwijze om te laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan gedurende de hele dag want ik sta samen met Jacques Noot in de infolounge met een stand.

We zien u graag op 5 november bij Sanoma in Hoofddorp! (Capellalaan 65)

Tickets bestellen