SEOshop lanceert Premium pakket voor zwaargewichten in de e-commerce

SEOshop, leverancier van e-commercesoftware in de cloud, lanceerde donderdag SEOshop Premium. De marktleider in de Benelux komt hiermee met een oplossing voor de toenemende vraag van bekende merken en webshop met een online omzet van meer dan 500.000 euro, die zoeken naar meer service en betere prestaties. Naast de gebruikelijke voordelen van SEOshop – snelheid, betrouwbare hosting, support en gratis updates – biedt SEOshop Premium extra voordelen die belangrijk zijn voor webshops in het middensegment. SEOshop Premium-klanten kunnen een hogere service level agreement afnemen en krijgen een eigen developer toegewezen, die specifieke wensen voor hen kan realiseren. Deze flexibiliteit is uniek in de SaaS e-commerce-markt. Guapa is full service e-commerce SEOshop premium partner. In deze rol leveren we maatwerk integraties, design op maat en ontzorgen onze relaties met online marketing.

Apple maakt mobiel betalen nog makkelijker

Het was groot nieuws afgelopen dinsdag, de productrelease van Apple. Naast de verwachtte Iphone 6 en de Iwatch kwam Apple met nog een nieuwtje: Apple Pay. Met Apple Pay wordt het mogelijk om met de Iphone 6 en iPhone 6 Plus via NFC (Near Field Communication) te betalen in winkels en restaurants. Voor de beveiliging wordt gebruik gemaakt van Touch ID, hierdoor wordt betalen met Apple Pay heel simpel, men houdt de iPhone voor een betaalterminal, scant de vingerafdruk en klaar. De dienst is binnenkort beschikbaar in 220 duizend Amerikaanse winkellocaties, klanten kunnen dan met de smartphone bij nfc-terminals afrekenen. Het duurt waarschijnlijk nog wel even voor dat deze dienst in Nederland beschikbaar wordt. Toch hoeven Nederlanders niet lang meer te wachten tot zij met een smartphone kunnen betalen. Rabobank komt namelijk zeer binnenkort met de Rabo Wallet.

De ING introduceert stembediening in de app voor mobiele bankieren als alternatief voor bediening via het scherm. Inge maakt het mogelijk om zonder handen mobiel te bankieren. Op dit moment is een beperkte groep deze ontwikkeling aan het testen om het vervolgens verder uit te rollen.

Nederlanders beter te bereiken via mobiel dan via vast internet

Nieuwe cijfers van online bereikmeter DDMM laten zien dat het mobiele bereik in Nederland inmiddels ‘groter’ is dan op vast internet. Men kijkt dan wel enkel naar de cumulatieve bereikcijfers van smartphones en tablets. De gemiddelde tijd van een sessie is wel korter via mobiel internet.

Wijnvoordeel.nl 10% retentie

Het is u vast niet ontgaan, de stuntactie van Wijnvoordeel.nl, voor vier euro een hele doos wijn. In eerste instantie werd gesuggereerd dat het een fout was, maar al snel werd duidelijk dat het om een online marketing stunt ging. Inmiddels heeft één op de tien klanten opnieuw een bestelling geplaatst. Wijnvoordeel.nl heeft als doel een retentie van 25% aan het einde van dit jaar.