"De basis is het begin van alles"

Een solide basis als Magento Enterprise geeft ons samen de mogelijkheid om er mooie functionaliteit op te bouwen.

Denk

Een succesvol Magento e-commerce platform start met een grondig plan. Uiteraard helpen we je graag bij het samenstellen van een stevige e-commerce strategie. Hierbij geven we advies over de keuze voor Magento, het design van de webshop, de technische implementatie en online marketing. We bekijken in deze fase gezamenlijk wat we kunnen doen om de online activiteiten van jouw organisatie succesvol te maken. Op basis van onze gesprekken, het plan en de analyses gaan we een functioneel en een technisch ontwerp maken die de basis zullen vormen voor jouw Magento platform.

Bouw

Wanneer het Minimal Viable Product (MVP) is bepaald, is de volgende stap het (laten) maken van een design voor het Magento platform. Het design is zeer bepalend voor de conversie en dus het succes van de website. We raden je dan ook aan om zowel een desktop-, mobile- als een tabletdesign te (laten) maken. Uiteraard hebben wij veel ervaring met designbureaus die gespecialiseerd zijn in online conversie en ook in designs voor Magento. We helpen je graag bij het vinden van de juiste match.

Nadat het design is afgerond gaan onze developers aan de slag met de technische realisatie. Dit doen we op basis van het Scrum proces. Dit betekent dat we werken met tweewekelijkse planningen (sprints), waarin het vooraf gezamenlijk bepaalde werk wordt uitgevoerd. Daarna volgt een demo waarin je als klant kan beoordelen of het resultaat is wat je voor ogen had. Door op deze manier te werken, kunnen er op elk moment wijzigingen worden aangebracht in het project. Hiermee garanderen we een flexibel en efficiënt traject.

Groei

Een webshop is nooit ‘klaar’. De markt is continu in beweging; de wensen van de consumenten veranderen en de resultaten vanuit Google Analytics vertellen je vaak waar nieuwe verbeteringen te halen zijn. Ook het Magento platform wordt steeds verder verbeterd, denk hierbij aan de introductie van Magento 2.0. Er komen geregeld nieuwe features of modules die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Tenslotte is de vindbaarheid van de webshop in de zoekmachines essentieel om de juiste bezoekers naar je website te leiden.

Om al die redenen adviseren we je graag over de laatste ontwikkelingen en denken we ook mee over het verbeteren van de webshop. Hierbij staan online marketing en conversie optimalisatie centraal. Dit doen we samen met een netwerk van gespecialiseerde partners, zodat je zeker weet dat je voor elk onderwerp het beste advies krijgt.

Badge_Magento

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Succes begint met kennismaking!

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts