Internet MarketingBereik meer klanten met goed doordachte internet marketing en haal meer uit uw webshop of website!

Internet marketing is de meest essentiële schakel in het online marketing plan. Het meest duidelijke verschil met de reguliere media is dat je zeker weet dat een bezoeker op zoek is naar uw product of dienst en u dus alleen bezoekers krijgt die in potentie al kopers zijn.

Wist u dat de budgetten die worden gebruikt voor online marketing in deze tijden al vaker hoger uitvallen dan de budgetten voor reguliere media?

Met internet marketing kunt u doelgericht acties opzetten en ervoor zorgen dat u bezoekers laat uitkomen op het gedeelte van uw website waar u ze wilt hebben. U kunt hiervoor ook een speciale landingspagina opzetten welke ervoor is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conversie te realiseren.

U kunt voor internet marketing alle kennis vergaren die u nodig heeft om dit zo succesvol mogelijk in te zetten, maar u kunt ook een online marketing bureau inhuren die er samen met u voor kan zorgen dat alle middelen zo succesvol mogelijk worden ingezet. Dit laatste scheelt u een hoop tijd en ergernis en de kans op succes is groter, omdat een dergelijk e-commerce bureau vaker met het spreekwoordelijke bijltje heeft gehakt.

Internet Marketing volgens Guapa?

Internet marketing omvat diverse disciplines en is niet alleen maar adverteren in Google! Als je internet marketing op een goede manier wilt inzetten dan moet je ervoor zorgen dat alle disciplines van het internet marketing samen komen, pas dan kan je spreken van een succesvol marketing plan wat zich terug betaalt. Onze adviseurs stellen een dergelijk internet marketing plan ook graag met u op en nemen u tijdens dit proces mee de keuzes die in de trajecten moeten worden gemaakt.

Welke disciplines horen er thuis in een succesvol online markering plan?

 

Dit alles is natuurlijk niet goed te meten zonder goede Analyse van de bezoekers en hun gedrag, daarom vinden wij website analytics een belangrijk onderdeel van internet marketing. Wij zetten verschillende tools zoals Google ananlytics in om het gedrag van uw bezoekers te analyseren en uw website of webshop passen wij aan op basis van onze bevindingen.

Internet Marketing en Design

Guapa Internet & Marketing verzorgt graag voor u vanaf moment 1 het succes van uw online activiteiten. Wij maken uw Magento webwinkel of uw webshop, en zorgen er vervolgens met een gedegen internet marketing plan voor conversie!

Kunnen wij ook u op weg helpen naar succes middels internet marketing?