Core Values

De basis van alles wat we doen bij Guapa E-commerce
Culture Deck

Achter elk individueel succes staat een sterk team

#WeBuildSuccess

Bij Guapa E-commerce geloven wij in de kracht van een sterke bedrijfscultuur. Onze core values zijn de basis voor alles wat we doen. Onze teams gebruiken dit als kompas en bij het aannemen van nieuw talent is dit een belangrijk meetinstrument. 

De bedrijfscultuur en dus de core values vormen de basis van het succes. Jij bent bij ons een gewaardeerd onderdeel van een winnend team op een inspirende missie!

Open en eerlijk handelen

Open en eerlijk zijn is wat ons betreft de basis. Alles wordt open gedeeld. We zijn overal eerlijk over. En we begrijpen dat als je iets met je collega’s wilt delen dat je hier gelijkgestemden voor nodig hebt. Dat er een basis van vertrouwen is en je hier empatisch vermogen voor nodig hebt. We delen successen en geven elkaar feedback om er samen beter van te worden.

Samen gave dingen doen

Achter elke sterk individue staat een sterk team, daar geloven wij heilig in. We vinden het daarom ook tof om dingen samen op te pakken. Los van af en toe een pizza sessie hebben we elke 2 weken onze contribution day. Ook hebben wij onze futureday waarin wij met elkaar de meest gave dingen bedenken en samen uitvoeren. Bekijk de video van onze futureday.

Genieten van wat je doet

Doe wat je doet met plezier. Doe wat je doet samen en haal het maximale uit alles wat je doet. Dat is ons motto. Heb jij werk wat je leuk vindt en doe je dit in een team met gelijkgestemden dan is elke dag een feestje. Een onderdeel zijn van een winnend team met een inspirerende missie maakt hierin het verschil.

Vooroplopen in techniek

Onze developers worden mega enthousiast van nieuwe ontwikkelingen. Van het adopteren van de laatste technieken en het vroeg onderzoek doen naar de niet gebaande paden. Samen vooroplopen in techniek maakt ons wie we zijn. 

Streven naar perfectie

Wij zijn de makers. Wij bedenken en bouwen kwalitatief hoogstaande Magento e-commerce platformen. Dit doen wij door het grote plan te volgen en te letten op de details. In alles wat we doen streven we naar perfectie.

Kom jij meewerken aan ons ultieme doel?

Spreken onze core values en ons ultieme doel jou aan? Dan ben je van harte welkom om eens te komen kennismaken. We gaan uitgebreid met je in gesprek en na een reeks van testen op basis van inhoud en persoonlijkheid gaan we samen een super toekomst tegemoet. We zoeken doorgaans mensen voor de volgende functies:

* Door je aan te melden accepteer jij het privacybeleid en de voorwaarden van Guapa E-commerce.

Of volg ons hier: