Core Values

De basis van alles wat we doen bij Guapa E-commerce

Achter elk individueel succes staat een sterk team

#WeBuildSuccess

Bij Guapa E-commerce geloven wij in de kracht van een sterke bedrijfscultuur. Onze core values zijn de basis voor alles wat we doen. Onze teams gebruiken dit als kompas en bij het aannemen van nieuw talent is dit een belangrijk meetinstrument. 

De bedrijfscultuur en dus de core values vormen de basis van het succes. Jij bent bij ons een gewaardeerd onderdeel van een winnend team op een inspirende missie!

Handel open en eerlijk

Open en eerlijk zijn is wat ons betreft de basis. Alles wordt open gedeeld. We zijn overal eerlijk over. En we begrijpen dat als je iets met je collega’s wilt delen dat je hier gelijkgestemden voor nodig hebt. Dat er een basis van vertrouwen is en je hier empatisch vermogen voor nodig hebt. We delen successen en geven elkaar feedback om er samen beter van te worden.

Maak het verschil

Wij geloven dat elk individu elke dag een klein beetje verschil kan maken. Door net dat stapje verder te zetten voor je collega of voor je klanten. Denk verder vooruit en anticipeer daar op. Zo maak je de wereld voor jezelf en anderen steeds een beetje beter.

Genieten van wat je doet

Doe wat je doet met plezier. Doe wat je doet samen en haal het maximale uit alles wat je doet. Dat is ons motto. Heb jij werk wat je leuk vindt en doe je dit in een team met gelijkgestemden dan is elke dag een feestje. Een onderdeel zijn van een winnend team met een inspirerende missie maakt hierin het verschil.

Kom jij meewerken aan ons ultieme doel?

Spreken onze core values en ons ultieme doel jou aan? Dan ben je van harte welkom om eens te komen kennismaken. We gaan uitgebreid met je in gesprek en na een reeks van testen op basis van inhoud en persoonlijkheid gaan we samen een super toekomst tegemoet.