"Samenwerken met omnichannel retailers in B2C en B2B aan robuuste platformen"

Met trots mogen wij zeggen dat wij o.a. samenwerken met de volgende brands & retailers:

BBBCycling

De focus lag op het bouwen van een webshop zonder e-commerce functionaliteiten. Het werd een informatieplatform dat de grenzen opzocht van de mogelijkheden die Magento aanbiedt. Het ondersteunt de consument en dealers. Het moest niet worden wat een standaard webshop in zich heeft.

““De website is de kick-off voor de nieuwe branding strategie die ons naar een succesvolle toekomst moet leiden”

– BBB’s marketing manager Frank van Eck.” –

A Little Lovely story...

Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley: moeders van samen 7 kinderen, startten hun Little Lovely avontuur in 2014, gewoon vanaf de keukentafel met enkel een gedeelde droom: het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot vrolijke sfeerbrengers. Elk Little Lovely product is er op gericht om gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Deze bescheiden filosofie leidde tot een uniek merk dat zich richt op het ontwerpen van betaalbare producten met een ‘wow-factor’ die het dagelijkse leven net iets meer “Lovely” maken.

Medio 2017 is dit Little bedrijfje uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met meer dan 75 werknemers, en levert de Lovely company aan meer dan 3200 winkels. Klanten als Wehkamp, VTwonen, Selfridges, Le Printemps, El Corte Ingles, MOMA en vele andere grote en kleinere winkels behoren ondertussen tot hun vaste klantenkring.

Daarnaast heeft ALLC in de zomer van 2016 twee eigen Little Lovely Flagship-winkels geopend in het centrum van Groningen. Met een uniek Lovely horeca concept erbij, waar de volledige collecties en meer te verkrijgen zijn.

Op is Op Voordeelshop

De eerste winkel van Op=Op Voordeelshop opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstaat er interesse om meerdere filialen te openen. In 1999 wordt er voor gekozen om het merk Op=Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De groei zet daarna gestaag voort en in juni 2015 opent Op=Op Voordeelshop het 100e filiaal.

In de basis overcompleet

Het e-commerce platform moest goed voorzien in zaken als schaalbaarheid, snelheid en personalisatie. Daarom was de keuze voor Magento Commerce snel gemaakt en was de investering van een dermate omvang dat Magento 2 ook direct een juiste keuze bleek.

Soak

Soak bestaat nog niet heel lang maar is begonnen met enorme ambities. De eerste gesprekken tussen Soak en Guapa vonden plaats in 2015 en waren onderdeel van een gedegen zoektocht naar een platform die de tomeloze ambities van deze nieuwkomer konden waarmaken. Er is goed gekeken naar de keuze voor het platform en de keuze van de partner met wie het platform zou worden gebouwd. Samen met Magento hebben we Soak kunnen overtuigen van de voordelen van het platform en de expertise van de Enterprise Partner.

“We zochten een partner die het vooral aandurfde om onze serieuze ambities, snel en schaalbaar in de markt te zetten, zonder nodeloos geld te verspillen in zaken die we niet gaan gebruiken. Na een lange zoektocht qua partijen en systemen hebben we in Guapa, samen met Magento 2, dat gevonden.” Bas ten Kate – BubbleMaster bij Soak

"Elk branche heeft zijn eigen unieke aanpak"

Wij zetten onze kennis in binnen 3 branches, te weten: B2B, OmniChannel Retail en Pure players. Op deze wijze hebben wij specifieke branche kennis opgedaan. Wij kunnen onze kennis bundelen met de kennis die jullie hebben over jullie markt en komen zo tot het ultieme resultaat.

Ben jij overtuigd?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts