Magento Imagine komt naar Europa als Magento Live!

Het jaarlijks terugkerend evenement Magento Imagine in Las Vegas is niet zomaar het bijeenkomen van de community. Volgens insiders is het een investering en keihard werken, welke het jaar erop resulteert in volop nieuwe business. Magento ziet het in dat binnen Europa keihard aan de weg wordt getimmerd op (e-)commerce vlak. Dit brengt een enorm groeipotentieel met zich mee. Daarom wordt Magento Live! in Barcelona dit jaar extra groots aangepakt en wel op 9 en 10 oktober.

Lees meer

Guapa en PAY.nl delen groeiambities

PAY.nl is nu officieel geregistreerd als partner van Guapa. PAY.nl is voor ons een vooruitstrevende (full-service) Payment Service Provider, die groeit en ernaar streeft een grote omnichannel betaalverwerker in de retail en e-commerce markt te worden. Dat past uitstekend bij de internationale groeiambities die wij beide (binnen Europa) ambiëren.

Lees meer

E-commerce Insights: Informeren, inspireren en motiveren

In 2014 organiseerden wij de allereerste editie van E-commerce Insights. Toen nog heel kleinschalig met 30 man bij Kaaphoorn in Groningen. Desalniettemin was het een succes. Het doel was namelijk niet quantiteit te behalen, maar kwaliteit. We zijn het evenement begonnen vanuit de gedachte de kennis van experts uit het vakgebied te delen met het publiek. De e-commerce markt groeit namelijk razendsnel en is constant in beweging. Bij elke editie willen we het publiek dan ook informeren, inspireren en motiveren met de laatste trends en ontwikkelingen aan de hand van actuele onderwerpen.

Lees meer

Magento 2 B2B demo video’s

In een eerder verschenen blog kon je al meekijken met functionaliteiten die meekomen met een Magento 2 Commerce licentie. Voor zowel Magento Cloud als voor de Magento on premis variant geldt dat deze functionaliteiten ‘out of the box’ meegeleverd worden.

Daar kunnen we sinds dit jaar ook de Magento B2B suite aan toevoegen. Met deze suite krijg je toegang tot een flink aantal extra functionaliteiten die gericht zijn op B2B gebruik. Op deze manier kun je dus zowel B2B als B2C shops runnen vanuit één Magento omgeving.

Lees meer

Guapa E-commerce neemt Made by Mouses over

Onze groei zet door. Vanuit een gezonde ambitie zijn gesprekken met diverse e-commercebureaus in Nederland gevoerd. De gesprekken met Made by Mouses hebben geleid tot deze strategische overname. Vanaf nu gaat de onderneming in Zwolle verder onder de naam Guapa E-commerce. Met deze stap zijn wij nog beter in staat onze merkbelofte ‘We Build Success’ kracht bij te zetten.

Lees meer

Quick guide voor online B2B succes

De afgelopen tijd wordt er ontzettend veel geschreven over de online ontwikkeling in de B2B wereld. Deze ontwikkelingen volg ik op de voet, in vele artikelen en onderzoeken zie ik bepaalde elementen altijd terugkomen. Daarbij kom ik dit ook tegen bij onze klanten (die veelal zowel een B2B en B2C webshop hebben). Om jou tijd te besparen om dat allemaal te gaan lezen, heb ik deze quick guide voor B2B succes opgezet. Lees meer

Conversie, analyse & AVG

De vraag die veel e-commerce managers en webshop beheerders vaak stellen is de volgende:“Hoe kan ik met vrijwel dezelfde middelen toch meer omzet genereren?”.

We geven je graag een basisintroductie in de termen en doen een suggestie voor welke tools gebruikt kunnen worden! Lees meer