Ondernemersprijs ccc2012

Inmiddels is het alweer 2,5 jaar geleden dat we hebben besloten een andere koers te varen met het bedrijf. De volledige focus op e-commerce en bouwen aan een ijzersterke cultuur. Want in onze business draait het om ‘samenwerken’. Deze keuze, die we met z’n allen hebben gemaakt, heeft ons geen windeieren gelegd. We mochten (en mogen) voor fantastische klanten aan geweldige projecten werken. Ook hebben we door onze keuzes talentvolle en zeer ervaren mensen aan ons team mogen toevoegen… en nu komt daar de nominatie voor Startende Ondernemer van het Jaar 2014 in de gemeente Smallingerland nog eens bij.

Blij met waardering

Hannibal van ‘The A-team’ zou zeggen: “I love it when a plan comes together”. En zo voelt het ook! We hebben met z’n allen heel hard gewerkt om dit bedrijf op te bouwen. We moesten er allemaal zekerheid voor opgeven en harder werken dan ooit. Dan is het extra mooi als dat wordt gezien in de markt en in de regio. We zijn dan ook supertrots op de nominatie Startende Ondernemer van het Jaar!

De uitslag zou in eerste instantie op 27 oktober 2014 bekend worden gemaakt tijdens het Business Event in Theater de Lawei. De Lawei wordt momenteel verbouwd en is daardoor niet op tijd klaar voor dit evenement. Daarom wordt de verkiezing uitgesteld tot 2 februari 2015.

Wil je eens kennismaken met ons trotse team?

Op de ‘over ons’ pagina kun je ons allemaal ‘ontmoeten’!